Парубій обговорив напрямки подальшої співпраці з делегацією Атлантичної ради

Парубій обговорив напрямки подальшої співпраці з делегацією Атлантичної ради

Укрінформ
Верховна Рада зацікавлена у продовженні співпраці із залученням експертного потенціалу Атлантичної ради у реалізації проектів на підтримку реформ, гуманітарних, освітніх та економічних ініціатив в Україні.

Про це Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив на зустрічі у п'ятницю з делегацією Атлантичної ради на чолі з її віце-президентом Деймоном Вілсоном, повідомляє прес-служба ВР.

"Авторитет, інтелектуальні можливості, а також дискусійний майданчик Атлантичної ради могли б бути дуже корисними в просуванні пріоритетних питань двосторонніх відносин і поширенні об'єктивної інформації щодо російської агресії та розвитку української держави", - зазначив спікер.

Читайте також: У Раді готовий до розгляду 21 законопроект із євроінтеграційного пакету

За його словами, США є ключовим стратегічним партнером України, а відносини між країнами динамічно розвиваються і охоплюють широкий перелік сфер взаємодії, і насамперед викликів, пов’язаних з агресією Росії проти нашої держави та намаганнями Москви протиставити себе всьому демократичному світу.

Спікер висловив думку, що Україна є послідовною в своїх діях, спрямованих на утвердження демократичних інституцій та верховенства права, боротьбу з корупцією, модернізацію економіки та інфраструктури.

У свою чергу Деймон Вілсон заявив, що Атлантична рада «готова до співпраці з Україною, і ми розуміємо, що битва, яка розгортається за Україну – це не просто битва за Україну, а битва за долю всього вільного світу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-