Президентський рейтинг: у другому турі українці бачать Порошенка і Тимошенко

Президентський рейтинг: у другому турі українці бачать Порошенка і Тимошенко

Опитування
Укрінформ
Якби вибори Президента України відбулися найближчої неділі, то у другий тур вийшли б нинішній президент Петро Порошенко і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Про це свідчать результати опитування, проведеного трьома дослідницькими центрами: КМІС, Центром Разумкова та Центром SOCIS у період 30 серпня - 9 вересня 2018 року, повідомляється на сайті SOCIS.

Відповідно до результатів дослідження, Тимошенко отримала 11% голосів опитаних, Порошенко - 7,1%. На третьому місці - шоумен Володимир Зеленський. За нього готові віддати свої голоси 6,7% опитаних.  

В п'ятірку лідерів симпатій респондентів також потрапили відомий український співак Святослав Вакарчук (6,5%) та лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко (6,3%). 

При цьому 23,4% опитаних відмовились надавати відповідь щодо голосування, а 15% респондентів - не брали б участі у голосуванні взагалі.

Читайте також: На референдумі щодо НАТО "за" проголосували б 67% українців

Опитування проводилося за вибіркою, яка репрезентує доросле населення України в цілому, за такими ознаками як стать, вік (від 18 років), поділ на регіони та тип поселення (місто/село). Загалом було опитано 10 005 респондентів. Середня тривалість одного інтерв’ю склала 23 хвилини.

Вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-