Злочинів Кремля не приховати - Порошенко про висновки ОЗХЗ щодо

Злочинів Кремля не приховати - Порошенко про висновки ОЗХЗ щодо "Новічка"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко переконаний, що висновки ОЗХЗ про використання "Новічка" у Еймсбері є черговим підтвердженням злочинної сутності російського агресора, для якого не існує кордонів.

Про це він написав у Facebook.

"Злочинів Кремля не приховати! Висновки експертів ОЗХЗ щодо застосування саме "Новічка" в британському Еймсбері – це чергове підтвердження злочинної сутності російського агресора. Для нього цінність людського життя нічого не вартує. А для його злочинів – не існує кордонів", - зазначив Порошенко.

Він наголосив, що список жертв Кремля шокує - це десятки українських політичних в’язнів у російських тюрмах, сотні загиблих внаслідок збиття Росією рейсу МН17, тисячі загиблих на Донбасі та мільйони українців, викинуті зі своїх домівок російськими агресорами.

Читайте також: Підозрювані у замаху на Скрипалів працюють у російському ГРУ - Тереза Мей

Глава держава переконаний, що "українська авантюра" дорого коштує Кремлю, постійно збільшуючи ціну агресії. Він відзначив, що так буде з усіма іншими гібридними атаками Москви. За словами Президента, Кремль має зрозуміти, що його цинічна політика розкрита і прийшов час відмовитися від агресії, витрачання сил на недолугі спростування і змінити свою поведінку

"Не умиротворенням та фліртуванням з Москвою, а посиленням санкцій та єдністю і солідарністю зможемо зупинити кремлівську отруту та не допустити її подальшого розповзання і нових жертв", - підкреслив Порошенко.

Як повідомлялося, експертиза, проведена Організацією із заборони хімічної зброї, підтвердила висновки про те, що під час отруєння в Еймсбері було використано нервово-паралітичну речовину "Новічок".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-