Шимків іде з посади заступника глави АП

Шимків іде з посади заступника глави АП

Оновлено
Укрінформ
Заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків вирішив піти з посади і повернутися до бізнесу, бо вважає, що виконав свої завдання на цій посаді.

Про це Шимків заявив на прес-конференції 31 серпня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У 2014 році я прийшов у владу розбудовувати Україну за покликом серця та моєї громадянської позиції та на запрошення Президента Петра Порошенка... Я завжди позиціонув себе як політик-технократ і неодноразово відмовлявся від пропозицій щодо продовження своєї політичної кар’єри... Моєю метою завжди була трансформація країни, рух вперед, просування її інтересів у світі і формування команд, які здійснюють реформи. Сьогодні ключові реформи та ініціативи запущені ... організовані процеси, навчені люди, тому виконавши поставлені завдання і хочу повернутися до бізнесу", - сказав Шимків.

Читайте також: Марченко розповів, чим буде займатися на Банковій

Він розповів про те, що його команді вдалося зробити за чотири роки, подякував друзям і соратникам за підтримку в роботі, а ворогам та опонентам за те, що "робили його сильнішим".

"Дякую Президенту України за можливість змінювати країну" , - зазначив Шимків.

Згодом на сайті глави держави був оприлюднений указ Президента Петра Порошенка № 265/2018 від 31 серпня про звільнення Дмитра Шимківа з посади заступника глави АП.

"Звільнити Шимківа Дмитра Анатолійовича з посади заступника глави Адміністрації Президента України", - йдеться у документі.

Як повідомляв Укрінформ, новим заступником глави АПУ указом Президента Петра Порошенка призначений Сергій Марченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-