Трамп привітав Україну з Днем Незалежності: Вам є чим пишатися за останні 4 роки

Трамп привітав Україну з Днем Незалежності: Вам є чим пишатися за останні 4 роки

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп надіслав привітання з нагоди Дня Незалежності України на адресу Президента Петра Порошенка, в якому наголосив, що нашій країні є чим пишатися за останні 4 роки.

Про це повідомляє Офіційне інтернет-представництво Президента України.

«Від імені народу Америки я хочу привітати Вас і народ України з 27-ю річницею вашої незалежності, яку ви відзначатиме 24 серпня. Народу України є чим пишатися: упродовж чотирьох років Україна мужньо протидіє російській агресії і є благословенною яскравим громадянським суспільством, зростаючою економікою та Збройними Силами, які є потужними як ніколи раніше», - зазначив Трамп.

Президент США наголосив: «Пам’ятайте, будь ласка, що Сполучені Штати завжди стоятимуть поряд з Україною, в той час, коли вона захищає свій суверенітет та територіальну цілісність в межах міжнародно визнаних кордонів».

Читайте також: Порошенко привітав українців з Днем Прапора

У посланні також зазначається, що уряд Сполучених Штатів продовжуватиме працювати з Україною і підтримуватиме зусилля у зміцненні демократичних інституцій, розбудові верховенства права, боротьбі з корупцією та стимулюванні економічного зростання.

Президент США побажав Україні мирного, благополучного та успішного року.

Як повідомляв Укрінформ, лідери країн світу надсилають на адресу Президента України Петра Порошенка вітальні листи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України, зокрема, напередодні вітання надійшло від президента Франції Еммануеля Макрона. Також вітання українському народу та главі Української держави надіслав Папа Римський Франциск.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-