Порошенко кличе волонтерів і ветеранів у владу

Порошенко кличе волонтерів і ветеранів у владу

Укрінформ
Президент Петро Порошенко переконаний, що єдність волонтерів і ветеранів є запорукою неможливості реваншу проросійських сил в Україні.

Про це він заявив, виступаючи на міжнародному волонтерському та ветеранському форумі "Там, де ми – там Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми з вами є запорукою, що у нас не буде реваншу і не буде повернення до Російської імперії. Наша з вами єдність у цьому питанні надзвичайно важлива, адже вам повірять більше, ніж політиканам, бо ви захищали країну потом і кров’ю в окопах, а не язиком і слиною на телеекранах", - звернувся Порошенко до учасників форуму.

Читайте також: Порошенко просить ветеранів розповісти українцям, як змінилася армія

Президент переконаний, що волонтери і ветерани мають першочергове право "кандидувати і вливатися у владу" на виборах, але при цьому закликав до позапартійності ветеранського руху.

Крім того, він наголосив, що волонтери і ветерани, продемонструвавши свою державницьку позицію на передовій чи у прифронтовій зоні, також стають новим кадровим резервом держави. За його словами, вони мають бути кадровим резервом не лише у військкоматах, але і в кожному органі місцевого самоврядування, кожному міністерстві чи комітеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-