Порошенко просить ветеранів розповісти українцям, як змінилася армія

Порошенко просить ветеранів розповісти українцям, як змінилася армія

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав учасників волонтерського руху та ветеранів допомогти суспільству зробити об'єктивні висновки щодо того, наскільки потужнішими стали ЗСУ порівняно з 2014 роком.

Про це він заявив у виступі на міжнародному волонтерському та ветеранському форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хто, як не ви, знає, в якому стані були наші Збройні сили у 2014 році... Як змінилася наша армія, як змінилися наші Збройні сили ви знаєте краще за будь-кого, адже це було зроблено нашими з вами спільними зусиллями... Ви самі змінювали армію. І зараз ще один дуже важливий етап - нам треба допомогти суспільству і народу порівняти 2014-й і 2018-й, послухати вас і зробити об'єктивні висновки", - сказав Порошенко.

Він нагадав, що до того, як на нашу землю напала російська армія, Збройні сили України пережили руйнівну атаку з боку колишніх президентів, прем'єрів та міністрів оборони.

"Це "завдяки" їм у тому числі країна зустріла ворога практично обеззброєною, з голими руками, з розпроданою зброєю, з розкраденим військовим майном, без шпиталів, без військових містечок, без танків, без бронетехніки, без систем ПВО. І тим вагомішою є наша з вами перемога", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Президент сказав, яким має бути Міністерство у справах ветеранів

Як повідомляв Укрінформ, у Мистецькому арсеналі у Києві розпочався міжнародний волонтерський та ветеранський форум "Там, де ми - там Україна". Захід триватиме два дні, 22 та 23 серпня. Мета форуму - висвітлити необхідність формування коректних та ефективних державних політик у сфері соціалізації ветеранів та залучити представників влади до цього процесу. Серед учасників - представники понад 120 ветеранських та волонтерських організацій з різних регіонів України та з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-