Глави МЗС України та ОАЕ визначили пріоритети співпраці

Глави МЗС України та ОАЕ визначили пріоритети співпраці

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін і Державний міністр закордонних справ Об’єднаних Арабських Еміратів Анвар Гаргаш визначили пріоритетні напрямки співпраці на найближчий період, а також обговорили  взаємодію в  рамках міжнародних організацій.

Про це повідомляє прес-служба МЗС за результатами зустрічі міністрів у рамках Третього засідання Міжурядової українсько-еміратської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, яке 16-17 серпня проходить у Києві.

"Сторони обговорили перспективи подальшого розвитку двостороннього співробітництва в політичній, торговельно-економічній та гуманітарній сферах, визначили пріоритетні напрямки взаємодії на ближчий період. Окрему увагу було приділено питанням взаємодії в рамках міжнародних організацій", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у прес-службі, сторони висловили задоволення станом реалізації домовленостей, досягнутих під час візиту до ОАЕ 1-2 листопада 2017 року Президента України Петра Порошенка.

Читайте також: Глави МЗС Німеччини та України обговорили миротворців на Донбасі

Після зустрічі Клімкін та Гаргаш взяли участь у церемонії відкриття Центру вивчення арабської мови при Дипломатичній академії України та підписали Меморандум про співробітництво між Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при МЗС України та Еміратською дипломатичною академією при МЗС ОАЕ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-