Бочковський планує вийти на роботу вже завтра

Бочковський планує вийти на роботу вже завтра

Укрінформ
Поновлений рішенням Київського апеляційного адмінсуду на посаді голови ДСНС Сергій Бочковський 16 серпня планує вийти на роботу.

Про це Укрінформу повідомили в адвокатському бюро "Aver Lex".

"Сергій Бочковський вимагає неухильного виконання рішення суду та негайного поновлення на посаді голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Завтра о 9:00 він з постановою Київського апеляційного адміністративного суду, який також визнав незаконним звільнення Сергія Бочковського та поновив його на посаді керівника ДСНС з 25.03.2015, виходить на роботу", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 7 серпня Київський апеляційний адміністративний суд підтримав рішення першої інстанції і дозволив Бочковському поновитися на посаді голови ДСНС. Згодом у МВС заявили, що оскаржать у касаційному порядку це рішення апеляційної інстанції.

Відповідно до рішення суду Бочковському також має бути виплачена компенсація за вимушений трирічний прогул у розмірі 546 тисяч гривень.

У коментарі Укрінформу речник МВС Артем Шевченко заявив, що Бочковського допустять на робоче місце у разі ухвалення Кабміном рішення про поновлення його на посаді.

Читайте також: Бочковський сподівається повернутися у крісло глави ДСНС наступного тижня

Голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Бочковського затримали під час засідання Кабміну 25 березня 2015 року за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем. Тоді ж Кабмін ухвалив рішення про його звільнення з посади.

Окружний адміністративний суд Києва 26 квітня 2018 року визнав незаконним звільнення Бочковського і поновив його на посаді.

27 квітня Бочковський разом із адвокатом прийшов до будівлі ДСНС і намагався потрапити на робоче місце, але його не впустили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-