Контрабандисти пропонують ЗМІ гроші за фейки проти Прем'єра - прес-секретар Гройсмана

Контрабандисти пропонують ЗМІ гроші за фейки проти Прем'єра - прес-секретар Гройсмана

Укрінформ
Контрабандисти лісу пропонують деяким ЗМІ за гроші розмістити фейкові матеріали проти Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Про це повідомив у Facebook прес-секретар голови Кабінету міністрів Василь Рябчук.

"Кажуть, що дурні не здатні вчитись. Тому вічно залишаються в дурнях. І всі, хто займається в нашій країні схемами, не від великого розуму намагаються щоразу використовувати свої недолугі методи. От і сьогодні знову отримав інфу від колег, що до їх видань звертались "схемщики", які кришують контрабанду лісу, щоб завтра за гроші розмістити чергову порцію замовних матеріалів проти Прем'єра. Знову одними і тими ж словами, знову ті ж агентства, все, як і минулого разу", - зазначив Рябчук.

Читайте також: Майже третина українських лісів не обліковується - Держагенство

Він висловив переконання, що замовникам поширення фейків не вдасться цього зробити через чесну позицію більшості колег. "Певен, що і цього разу замовники - контрабандисти пошиються в дурні через чесну позицію переважної більшості колег-журналістів і редакторів. Проти нас воюють темними нечесними способами, а значить команда Прем'єра все робить правильно!", - додав Рябчук.

Як раніше повідомляв Укрінформ, це вже не перше спроба поширити замовні матеріали проти Прем'єр-міністра, про яку заявляв Василь Рябчук. Раніше він уже повідомляв про те, що володіє інформацією від колег-журналістів про звернення до них людей з пропозицією за гроші розмістити замовні матеріали,  які мали б компрометувати Володимира Гройсмана

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-