Перший заступник Жданова написав заяву про відставку

Перший заступник Жданова написав заяву про відставку

Укрінформ
Перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул написав заяву про відставку за власним бажанням.

Таку інформацію кореспондентові Укрінформі підтвердили у прес-службі міністерства.

“Гоцулом Ігорем Євгенійовичем, першим заступником міністра молоді та спорту України, була подана заява щодо його звільнення із займаної посади за власним бажанням на ім'я Прем'єр-міністра України, яку міністр молоді та спорту Жданов Ігор Олександрович погодив своїм підписом”, - зазначили у відомстві.

У свою чергу Жданов вніс відповідний лист від 8 червня на ім'я Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією щодо звільнення Гоцула.

“Станом на сьогодні відповідь на вищезазначений лист чи відповідне розпорядження Кабінету міністрів України до Мінмолодьспорту не надходили”, - зазначили у міністерстві.

Згідно із законом "Про центральні органи виконавчої влади", перший заступник міністра призначається на посаду та звільняється з посади Кабінетом міністрів за поданням Прем’єр-міністра після пропозицій відповідного міністра.

Як повідомлялося, Кабмін у березні 2014 року призначив Гоцула заступником міністра молоді та спорту - керівником апарату.

У березні цього року Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду протокол стосовно  Гоцула з приводу адміністративного правопорушення.

Читайте також: НАЗК направило до суду протокол на першого заступника міністра молоді та спорту

НАЗК виявило, що на посаді першого заступника міністра Мінмолодьспорту Гоцул вчиняв дії в умовах реального конфлікту інтересів.

Відповідний конфлікт виник під час розгляду та погодження документів, які безпосередньо стосуються очолюваної Гоцулом громадської спілки "Федерація легкої атлетики України", зокрема щодо фінансового асигнування цієї федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-