Як депутати ходили на роботу: найнижчі показники відвідувань Ради

Як депутати ходили на роботу: найнижчі показники відвідувань Ради

Інфографіка
Укрінформ
Найнижчі показники відвідувань пленарних засідань упродовж роботи восьмої сесії (лютий-липень 2018 року) у депутатів депутатських груп «Воля народу», «Відродження» та фракції «Опозиційного блоку».

Про це повідомляє Комітет виборців України.

"Найнижчі показники відвідувань у депутатів «Волі народу», «Відродження» та «Опозиційного блоку». Як правило, третина депутатів цих політичних сил були відсутні на засіданнях. Так, за даними письмової реєстрації, в середньому 37% депутатів групи «Воля народу» були відсутні з невідомих причин на пленарних засіданнях ВР. Це ж стосується 34% депутатів «Відродження» та 31% – «Опозиційного блоку», - йдеться у повідомленні.

Також в середньому не були зареєстровані на засіданнях чверть позафракційних депутатів та членів фракції «Батьківщина». Як правило, наголошують у КВУ, відсутніми з невідомих причин були 24% позафракційних депутатів і 22% представників «Батьківщини».

Читайте також: Півсотні депутатів пропустили 90% голосувань у Раді - КВУ

Щодо інших фракцій, то, за даними Комітету виборців, показники наступні: в середньому засідання Ради пропускали по 18% депутатів «Самопомочі» та Блоку Петра Порошенка, 15% депутатів «Народного Фронту» і 13% – Радикальної партії Олега Ляшка.

Враховувалися лише офіційні пропуски з невідомих причин, тобто, не через хворобу чи відрядження.

Загалом за сесію відбулося 72 пленарні засідання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-