Гройсман хоче, щоб за контрабанду лісу

Гройсман хоче, щоб за контрабанду лісу "впаяв по максимуму" Антикорупційний суд

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сподівається, що кримінальні справи про незаконну вирубку лісу розглядатиме новостворений антикорупційний суд, який суворо покарає всіх учасників незаконних схем.

Про це він заявив під час робочої поїздки до Київської області, виступ транслював телеканал "112 Україна".

«Ми маємо перевірити всю господарську діяльність підприємств, які займалися вирубкою лісу і його відправленням за кордон... Усі по ланцюгу мають за це нести відповідальність і сісти у в'язницю. Я вважаю, що це має бути урок для всіх. Маю надію, що розслідування цих справ і потім розгляд в судах буде відбуватися вже в новому антикорупційному суді для того, щоб усім впаяли по максимуму, і тоді всі будуть розуміти, що Україну треба любити і поважати не на словах, а на реальних справах», - сказав Гройсман.

Він зазначив, що наразі правоохоронці мають виявити всіх учасників незаконних схем з вивезення лісу за кордон, зокрема, має бути визначений «кожний митник, який ставив підпис, коли оформлював вивезення такої деревини, кожен прикордонник, якщо вони це оформлювали, і так далі».

Читайте також: Контрабанда лісу: Парубій вірить, що новий закон зупинить браконьєрів

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду 18 липня заявив, що Генеральна прокуратура, Державна аудиторська служба, Державна фіскальна служба, Національна поліція, Держгеокадастр розпочнуть перевірку всіх лісгоспів України за фактом контрабанди лісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-