Порошенко і Трамп обговорять зустріч з Путіним

Порошенко і Трамп обговорять зустріч з Путіним

Оновлено
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко і Президент США Дональд Трамп планують обговорити сьогодні у Брюсселі зустріч американського лідера з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це Президент України сказав перед початком другого дня саміту НАТО у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Сподіваюся, ми матимемо можливість це обговорити сьогодні з Президентом Трампом. Я дуже високо ціную абсолютно сильну підтримку з боку НАТО, від Сполучених Штатів, спрямовану на припинення війни, деокупацію території України, відновлення українського суверенітету над окупованими територіями», - наголосив глава держави.

Порошенко також відзначив, що позиція США є абсолютно чіткою щодо невизнання протиправної анексії Криму.

Як повідомляв Укрінформ, 11-12 липня 2018 року Президент України Петро Порошенко перебуває з візитом у Королівстві Бельгія, де візьме участь у заходах Саміту НАТО на запрошення Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Читайте також: У Порошенка кажуть, що Україна стоїть на порозі членства до НАТО

На саміті НАТО у четвер президенти України та Грузії зустрінуться із Північноатлантичною радою на рівні глав держав та урядів союзників.

Програмою візиту також передбачена низка двосторонніх зустрічей Президента України з лідерами іноземних країн, які братимуть участь у Саміті Альянсу.

Зустріч президентів Трампа і Путіна запланована на 16 липня у Гельсінкі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-