Суд просять продовжити Савченко термін тримання під вартою

Суд просять продовжити Савченко термін тримання під вартою

Укрінформ
На розгляд Шевченківського райсуду надійшло клопотання про продовження тримання під вартою народного депутата Надії Савченко.

Відповідна інформація оприлюднена на сторінці суду у Facebook.

"На розгляд до Шевченківського районного суду міста Київ надійшло клопотання про продовження строку тримання під вартою відносно Савченко Надії Вікторівни", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розгляд  клопотання призначено на 12 годину вівторка у приміщенні Шевченківського районного суду міста Києва за адресою: м.Київ, вул.Дегтярівська, 31-А, зал судових засідань №1.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Читайте також: Савченко лишили під вартою, її скарги щодо взяття ДНК силоміць перевірять

Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, підготовку до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави. Згодом суд залишив Савченко під арештом до 13 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-