Порошенко запевняє, що Україна готова дати відсіч провокаторам на виборах

Порошенко запевняє, що Україна готова дати відсіч провокаторам на виборах

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що Україна буде готовою дати різку відповідь будь-яким можливим провокаціям на майбутніх президентських і парламентських виборах 2019 року.

Про це він заявив під час спільної прес-конференції з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском і Президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером у Брюсселі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наступного року ми також матимемо власні вироби, але цього разу ми будемо підготовленими до будь-яких провокацій, які можуть статися під час президентських та парламентських виборів. Тому будь-яка дезінформація, кампанія зіткнеться з різкою реакцією України”, - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Російська агресія в Україні вже забрала 10 тисяч людських життів - Президент

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 9 липня, у Брюсселі (Бельгія) проходить ХХ саміт “Україна-ЄС”. Саміт присвячений обговоренню стану імплементації Угоди про асоціацію України з ЄС, включаючи створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, та перспектив подальшого поглиблення секторальної інтеграції України у сферах цифрового ринку, енергетичного союзу, митної справи, юстиції та внутрішніх справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-