Прем’єр-міністр: Боротьба з контрабандою не є разовою акцією

Прем’єр-міністр: Боротьба з контрабандою не є разовою акцією

Укрінформ
Боротьба з контрабандою, яку розпочав уряд, буде постійною та системною, тому не варто сподіватися на те, що вона найближчим часом завершиться.

Про це  України Володимир  Гройсман сказав у понеділок в вечері в ефірі телеканалу ICTV, повідомляє Укрінформу.

"Ми маємо зараз реально із цим жорстко  боротися. І навіть якщо треба, то й силовими методами. Один раз покажемо і буде порядок. Я зараз хочу звернутися до всіх митників України, до всіх правоохоронців, і бізнесу в тому числі, - якщо хтось вважає,що це разова акція, то це не так. Це нова, абсолютно прозора система", - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман каже, що перевірками розмитненням автомобіля дружини його не залякати

Він зазначив, що уряд працюватиме проти контрабанди у повній координації з легальним бізнесом, щоб ніхто не зробив йому шкоди. 

"Працюватиме онлайн гаряча лінія і будемо тримати постійний зв’язок... Якщо хтось зараз сидить перед телевізором та їсть поп-корн і думає про те, що все закінчиться, то це не закінчиться, бо ми жорстко взялися за цю позицію", - додав Прем'єр.

Читайте також: Аваков хоче, аби бізнес допоміг у боротьбі з контрабандою на митниці

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів  20 червня ухвалив презентований Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом план боротьби з контрабандою та тіньовими схемами на митниці.

Уряд також має намір направити до Верховної Ради зміни до законодавства, які передбачають кримінальну відповідальність за здійснення контрабанди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-