Рада зняла з розгляду подання ГПУ на Пономарьова

Рада зняла з розгляду подання ГПУ на Пономарьова

Укрінформ
Верховна Рада у четвер зняла з розгляду питання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з групи "Воля народу" Олександра Пономарьова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я ставив на голосування у залі кожне подання, яке було по суті, навіть ті, що мали негативний висновок профільного комітету. Тому що було моє глибоке переконання, що кожне подання має розглядатися в залі. На жаль, по трьох поданнях ми не маємо рішення по суті. І тому, колеги, я сподіваюсь надалі ми не будемо свідками такого ставлення до подань Генеральної прокуратури. Я сподіваюсь незадовго ми в цілому знімемо депутатську недоторканність як непотрібний рудимент. Отже, я знімаю з розгляду питання", - сказав Парубій.

Читайте також: Рада взялася за мандат Пономарьова - у залі Луценко

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого народний депутат Пономарьов у кулуарах парламенту відібрав телефони у двох кореспондентів інтернет-видань "Цензор.НЕТ" і "Каменярі-інфо", які намагалися знімати його розмову з іншим депутатом Сергієм Соболєвим.

18 травня генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до парламенту подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Пономарьова, який перешкоджав роботі журналістів.

7 червня Комітет ВР з питань регламенту визнав невмотивованим, недостатнім і необгрунтованим подання генпрокурора про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Пономарьова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-