Гройсман зібрав силовиків і оголосив полювання на

Гройсман зібрав силовиків і оголосив полювання на "велику рибу"

Укрінформ
Кабмін спільно з силовими відомствами, Генпрокуратурою, НАБУ, САП, ДФС напрацювали план дій, направлений на ефективну боротьбу з контрабандою та тіньовими схемами на митниці.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

«Сьогодні провели спільну нараду з генеральним прокурором, міністром внутрішніх справ, керівниками НАБУ і САП, ДФС, СБУ. Тема на порядку денному - ефективна боротьба з контрабандою і тіньовими схемами на митниці. Минулого року всі наші зусилля, які ми спрямували на детінізацію роботи митниці, дали додатково до бюджету 70 млрд грн. Переконаний, що десятки мільярдів ще в кишенях тіньовиків - тих, хто займається схемами, кришує контрабанду. Розуміємо, що там гуляють великі рибини, яких треба виловити і навести порядок», - сказав Гройсман.

Глава уряду запевнив, що весь силовий блок продемонстрував «повну готовність і рішучість боротьби з контрабандою», адже існування такого явища впливає на розвиток економіки, руйнує промисловість.

Читайте також: Гройсман квапить коаліцію з кандидатурою міністра у справах ветеранів

«Наше об'єднання дасть можливість нам жорстко карати всіх тих, хто має відношення до контрабанди. Будемо знищувати тіньові схеми і залучати кожну гривню до бюджету. План у нас готовий. Ми презентуємо його. Але попереджаю всіх уже: стережіться і починайте служити державі. Кожна гривня має бути в бюджеті. Це принципово важливо і для мене як Прем'єр-міністра, і для всіх учасників сьогоднішньої координаційної наради», - зауважив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-