Гройсман квапить коаліцію з кандидатурою міністра у справах ветеранів

Гройсман квапить коаліцію з кандидатурою міністра у справах ветеранів

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликає парламентську коаліцію подати узгоджену кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів.

Про це сказав перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Прем'єр-міністр звертається до коаліції з проханням надати узгоджену кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів. Верховна Рада України підтримала створення міністерства, яке процедурно проведе уряд, де ми будемо займатися політикою і тими проблемами, які є на сьогодні в учасників АТО і наших ветеранів», - сказав Кубів.

Читайте також: Клімкін порівняв Сенцова з героями, які пережили радянські репресії

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2017 року керівники та представники громадських організацій, які опікуються вирішенням проблем ветеранів АТО, ініціювали створення Міністерства у справах ветеранів.

27 лютого 2018 року Верховна Рада звернулася до Кабінету міністрів з вимогою створити на базі Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Міністерство у справах ветеранів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-