Парубій впевнений, що Президент незабаром підпише закон про Антикорупційний суд

Парубій впевнений, що Президент незабаром підпише закон про Антикорупційний суд

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій невідкладно передав закон про "Вищий антикорупційний суд" Президентові України Петру Порошенку і впевнений, що глава держави підпише документ найближчим часом.

Про це спікер заявив  під час панелі "Протистояння новим безпековим викликам" у рамках Міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова і Україна: посилення міжпарламентського компоненту регіонального та безпекового співробітництва та розвиток взаємодії з ЄС та НАТО", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я невідкладно його передам Президентові України. І я впевнений, що в найближчий час він буде також підписаний президентом", - сказав Парубій.

Читайте також: Парубій підписав закон про Антикорупційний суд

Як повідомлялося,  Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав закон про Антикорупційний суд 9 червня під час спільного  брифінгу з головою парламенту Грузії Іраклієм Кобахідзе та головою парламенту Республіки Молдова Андріаном Канду в рамках ІІ Міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова і Україна: посилення міжпарламентського компоненту регіонального та безпекового співробітництва та розвиток взаємодії з ЄС та НАТО".

Верховна Рада 7 червня ухвалила закон про Антикорупційний суд. За відповідне рішення проголосували 315 народних депутатів.

Положення закону погоджені з МВФ та Венеціанською комісією та надають право голосу міжнародним експертам у доборі антикорупційних суддів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-