Антикорупційний суд: Парубій обіцяє зробити все для прийняття рішення у четвер

Антикорупційний суд: Парубій обіцяє зробити все для прийняття рішення у четвер

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що зробить усе, аби парламент 7 червня ухвалив рішення щодо закону «Про Вищий антикорупційний суд» відповідно до рекомендацій Венеціанської комісії.

Про це він сказав на спільному з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом брифінгу у ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Українське суспільство очікує справедливості від найвищої влади в країні, і наш обов'язок - мене як Голови Верховної Ради, і Прем'єр-міністра України, цієї влади в Україні - зробити усе можливе, щоб рішення у четвер було прийнято згідно з рекомендаціями Венеціанської комісії», - наголосив Голова ВР.

Парубій також підкреслив, що доки антикорупційний суд «не посадить кількох високопоставлених чиновників за корупцію», доти українському суспільству важко сподіватися на повномасштабну боротьбу з корупцією.

Він також висловив думку, що це буде «тиждень випробувань».

Читайте також: Гройсман обіцяє піти у відставку, якщо Рада "провалить" Антикорупційний суд

«Я зроблю все можливе, щоб рішення про суд було прийняте згідно з тими очікуваннями, які ми маємо від українського суспільства», - наголосив спікер.

Як повідомлялось, минулого пленарного тижня депутати розглянули понад 1270 із 1927 правок до законопроекту «Про Вищий антикорупційний суд».  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-