ОБСЄ через убивство Бабченка відрядила до Києва свого представника

ОБСЄ через убивство Бабченка відрядила до Києва свого представника

Укрінформ
Представник ОБСЄ зі свободи ЗМІ Арлем Дезір відбув до Києва, щоб висловити солідарність із журналістською спільнотою України у зв’язку з убивством журналіста Аркадія Бабченка.

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомили в офісі представника ОБСЄ зі свободи ЗМІ.

«У зв’язку із вбивством журналіста Аркадія Бабченка представник ОБСЄ Арлем Дезір нині вирушає до Києва. Його порядок денний ще опрацьовується. Однак він зустрінеться з колегами Бабченка, щоб підтримати і висловити солідарність із журналістською спільнотою України», - заявили в ОБСЄ.

Як повідомляв Укрінформ, ОБСЄ закликала владу України провести детальне та негайне розслідування вбивства російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка.

Читайте також: Україна має взяти під опіку сім’ю Бабченка - Геращенко

Повідомлення про те, що в Бабченка стріляли, надійшло до поліції о 20:15 у вівторок. Журналісту тричі вистрелили у спину в під'їзді будинку, коли він повертався з магазину. Бабченко помер у машині "швидкої".

Аркадій Бабченко – російський військовий журналіст, письменник. Останнім часом працював на телеканалі ATR. Поліція вже склала фоторобот ймовірного вбивці. Серед версій правоохоронці називають професійну діяльність та жорстку громадську позицію журналіста проти режиму президента РФ Володимира Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-