Гройсман каже, що Україна готує відповідь на Керченський міст

Гройсман каже, що Україна готує відповідь на Керченський міст

Укрінформ
Відкриття керівництвом Росії Керченського мосту на території України можна розцінювати як пряму загрозу нашим безпековим, економічним та екологічним інтересам.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр в коментарі “France-Presse, AFP”, відео якого оприлюднено на його сторінці у Facebook.

“Російська окупаційна влада продовжує діяти поза межами міжнародного права та здорового глузду. Вони відкривають Керченський міст: об’єкт, який побудований на нашій, суверенній території - без будь-яких погоджень, з прямою загрозою нашим безпековим, економічним та екологічним інтересам”, - сказав Гройсман.

За його словами, Кремль діє так, ніби безкарність і вседозволеність триватимуть вічно.

Читайте також: Путін на "КамАЗі" відкрив Керченський міст

“НІ! Настане час, і за все доведеться відповісти – в тому числі за цей міст. Зараз ми готуємо відповідь: ми навчилися захищати свої інтереси, в тому числі в міжнародних судах. Будемо вживати всі заходів і доб’ємося справедливості і верховенства закону”, - запевнив Прем’єр-міністр.

Президент Росії Володимир Путін у вівторок відкрив автомобільний рух через міст, що з'єднує РФ та анексований нею Кримський півострів. Російський президент перетнув міст через Керченську протоку за кермом "КамАЗа", який очолив колону вантажної техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-