Розбудова армії є нашим обов'язком перед прийдешніми поколіннями - Порошенко

Розбудова армії є нашим обов'язком перед прийдешніми поколіннями - Порошенко

Укрінформ
Розбудова сильної і боєздатної української армії є головним чинником безпеки держави і нашим обов'язком перед прийдешніми поколіннями українців.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у виступі на відкритті фотовиставки "Герої" у Національному музей історії України у Другій світовій війні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Лише сильна і боєздатна армія є головним чинником нашої безпеки. Розбудова армії - наш обов'язок перед прийдешніми поколіннями українців. У цьому - наша шана світлій пам'яті полеглих у Другій світовій війні та усіх борців за українську державність", - сказав Порошенко.

Він додав, що Україна разом з партнерами прагне збудувати нову систему міжнародної безпеки, яка була зруйнована агресивними діями Російської Федерації.

"Для цього необхідно створити надійний захист нашого суверенітету, нашої територіальної цілісності, нашої незалежності у єдиній євроатлантичній спільноті колективної безпеки", - наголосив глава держави.

Читайте також: Путін хоче відвоювати Україну та повернути СРСР – Порошенко

Він привітав з Днем пам'яті та примирення військових курсантів та ліцеїстів, які саме в цей час обрали для себе професію захисників Вітчизни, а також всіх українських воїнів, які зараз на передовій забезпечують мир та спокій нашої держави, волонтерів та ветеранів і побажав, щоб "непереможний український дух надихав на нові звершення і нові спільні перемоги".

Після виступу Президент разом з дружиною Мариною Порошенко оглянув фотовиставку "Герої".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-