Найєм попросив надати йому державну охорону – ЗМІ

Найєм попросив надати йому державну охорону – ЗМІ

Укрінформ
Побитий внаслідок конфлікту на дорозі депутат Верховної Ради Мустафа Найєм отримує погрози і попросив правоохоронців надати йому державну охорону.

Про це повідомляє ТСН.

За інформацією каналу, "через численні погрози, які надходять на електронну пошту йому та його близьким, політик боїться за своє життя". Журналістам вдалося дізнатися, що Найєм попросив у правоохоронців надати йому державну охорону, зазначає ЗМІ.

Постраждалий нардеп знаходиться в одній зі столичних клінік з кількома переломами обличчя. Він не зустрічається із журналістами і не розголошує назву лікувального закладу.

Про погрози Найєму від нападників раніше повідомляла його колега про фракції народний депутат Світлана Заліщук.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня в центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги і прооперовано.

Читайте також: Нападники намагалися "домовитися" з Найємом через залякування - Заліщук

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі, коли його підрізав «Мерседес». Почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один із незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план «Перехоплення», автомобіль знайдено і затримано трьох людей. 

Підозрюваним суд обрав запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту: двом - нічний, третьому - цілодобовий з носінням електронного браслета.

Четвертого нападника, який через дві години після побиття вилетів до Баку, оголосили в розшук. Пізніше чоловіка затримали в Азербайджані і зараз готується його екстрадиція.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "Хуліганство" та "Умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-