Путін розуміє, що успіх України у розбудові демократії вплине на РФ - Фукуяма

Путін розуміє, що успіх України у розбудові демократії вплине на РФ - Фукуяма

Укрінформ
Френсіс Фукуяма впевнений, нині Росія чинить агресію про України, бо президент Путін розуміє, якщо Україна матиме успіх у розбудові демократії, то це автоматично зачепить його країну.

Таку думку відомий американський філософ, політолог, професор Центру демократії, розвитку та правовладдя Cтенфордського університету висловив під час зустрічі у Києві з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом на церемонії підписання Меморандум про започаткування проекту "Цикл зворотнього зв'язку державної служби", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На мою думку, Україна нині стоїть на передовій світової боротьби за демократію. Росія вчинила агресію на Донбасі, тому що Путін розуміє, якщо Україна матиме успіх у розбудові демократії, то це матиме наслідки і для його країни, для усього пострадянського простору, для дуже багатьох країн в усьому світі", - сказав Фукуяма.

Читайте також: Макрон розповів про "гру Путіна" в Європі та США

Професор упевнений, що Україна не здасться, а навпаки буде боротися до кінця, але їй варто паралельно вирішувати й низку інших проблем, зокрема, щодо боротьби з корупцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-