Держзрада Януковича: прокурори більше місяця писали промову для дебатів

Держзрада Януковича: прокурори більше місяця писали промову для дебатів

Укрінформ
Рішення Оболонського районного суду Києва про початок стадії судових дебатів у рамках розгляду справи про державну зраду екс-президента Віктора Януковича на думку обвинувачення, є законним.

Про це в коментарі журналістам після засідання повідомив прокурор ГПУ Руслан Кравченко, передає кореспондент Укрінформу.

"Суд прийняв рішення і перейшов до судових дебатів, і ми вважаємо, що це законне та вмотивоване рішення", - сказав Кравченко.

Він зазначив, що текст промови судових дебатів був готовий "ще навіть на вчора, тому що суд за місяць усіх попереджав про підготовку до судових дебатів".

Кравченко уточнив, що текст цієї промови вони разом з прокурором ГПУ Максимом Кримом писали більше місяця.

Читайте також: Суд у справі про держзраду Януковича перейшов до дебатів

Як повідомляв Укрінформ, у засіданні у цій справі в четвер після допиту екс-начальника Генштабу ЗСУ Юрія Ільїна і розгляду певної кількості клопотань захисту суд оголосив про перехід до стадії судових дебатів. Водночас, адвокат Януковича Віталій Сердюк висловив протест проти такого рішення суду, і, коли суддя все ж таки надав слово прокурору для промови, адвокати покинули залу судових засідань, таким чином зірвавши початок проведення судових засідань. Суддя Дев'ятко перервав виступ прокурора і оголосив перерву до 3 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-