Аваков обговорив у Вашингтоні законопроект про Антикорупційний суд в Україні

Аваков обговорив у Вашингтоні законопроект про Антикорупційний суд в Україні

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час візиту до американської столиці обговорив з представниками адміністрації США ситуацію навколо законопроекту про Атикорупційний суд в Україні.

Про це він розповів у вівторок за результатами зустрічей у Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми говорили про законопроекти, в тому числі, про Антикорупційний суд, який зараз перебуває у другому читанні в парламенті", - зазначив український міністр.

Читайте також: Аваков обговорив у Держдепі протидію будівництву "Північного потоку – 2"

Він назвав розмову з американською стороною "достойною" й "послідовною", в рамках якої "американці не відходять вбік від стратегічної підтримки України".

Відповідаючи на запитання Укрінформу, яку позицію висловила американська сторона, він зауважив, що вона – "така сама, як позиція Президента України, як позиція наших парламентарів у коаліції – прийняти цей закон".

Читайте також: Аваков пропонує "тактику дрібних кроків" для реінтеграції Донбасу

Він нагадав про тривалу роботу над законопроектом і велику кількість правок, внесених у документ. Міністр також висловив переконання, що вже скоро робота над проектом закону завершиться.

"Я думаю, ближчим часом комітетом буде підготовлений проект для внесення в зал, думаю, будуть експерти Венеціанської комісії, які подивляться, наскільки він коректний та чи буде працювати адекватно. Ближчим часом цей закон буде прийнятий, і президент його підпише", - зауважив Арсен Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-