Справа Януковича: адвокати вкотре не з'явилися на суд

Справа Януковича: адвокати вкотре не з'явилися на суд

Укрінформ
Сторона захисту екс-президента України Віктора Януковича не прибула на чергове судове засідання 18 квітня до Оболонського районного суду у справі про державну зраду Януковича, і суд оголосив перерву до 18 квітня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу із зали суду.

"Суд змушений констатувати, що в результаті подібних дій сторони захисту вже не відбудеться тринадцять судових засідань. Зокрема, сьогодні і завтра ми планували допит не менше десяти свідків сторони захисту", - зазначив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

Він також поінформував, що адвокати Януковича повідомили суду про своє відрядження до Російської Федерації.

Дев'ятко зауважив, що на засідання 11 квітня прибув свідок сторони захисту колишній депутат Вишгородської райради від Партії регіонів і директор охоронної фірми, що здійснювала охорону резиденції в Межигір'ї за часів Януковича, Анатолій Кобилинський.

Наступне засідання суду призначено на 18 квітня на 10:00.

Як повідомлялося, 29 червня Оболонський районний суд ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження щодо Януковича.

Читайте також: ГПУ не дала близькій до Януковича компанії стягнути гроші з Укртрансгазу

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-