Прем'єр у Раді знову став на захист Супрун

Прем'єр у Раді знову став на захист Супрун

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підтримує в.о.міністра охорони здоров'я Уляну Супрун за впровадження нею реформи у сфері медицини.

Про це він заявив у п'ятницю під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вона могла собі дозволити жити в будь якій країні світу, у неї достатньо ресурсів. Але вона приїхала для того, щоб допомагати пораненим на Майдані, жити в Україні”, - сказав Гройсман, відповідаючи на запитання парламентаріїв про те, коли МОЗ очолить громадянин України.

Коментуючи кампанію з укладення декларацій пацієнтів з лікарями, він нагадав, що вона стартувала тільки 1 квітня, і не варто панікувати. Якщо людина найближчим часом не обере собі лікаря, то проблем не буде, вона отримуватиме медпослуги там, де й отримувала раніше, і їй не відмовлятимуть. “А якщо ми говоримо, про те чи “сира” ця реформа, то ви подивіться, до якої ручки була доведена медицина, як люди живуть, в яких умовах лікуються. Є два варіанти - або залишити все як є, або ж спробувати об'єднатися та щось зробити з цим. Ну скільки можна критикувати з трибуни і казати як людям погано живеться, давайте, нарешті, зробимо так, щоб їм стало краще”, - закликав Гройсман.

Читайте також: Супрун рекомендувала правдивий ролик про медреформу

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні уряду у середу Гройсман висловив вдячність Супрун за її роботу. Він зазначив, що МОЗ нині багато хто критикує, але при цьому мало хто з цих "фахівців" може сказати, як варто зробити, щоб було краще.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-