Рішення за скаргою Луценка на Холодницького обіцяють не раніше літа

Рішення за скаргою Луценка на Холодницького обіцяють не раніше літа

Укрінформ
До Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів надійшли скарга генпрокурора на притягнення до дисциплінарної відповідальності керівника САП Назара Холодницького.

Про це Укрінформу повідомили у комісії.

"До комісії надійшла скарга генпрокурора на Холодницького. Наразі авторозподіл має визначити, хто із членів КДКП розглядатиме дану скаргу", - зазначив співрозмовник агентства.

Надалі члену КДКП надається до місяця часу для ознайомлення зі скаргою, а також для перевірки викладеної у ній інформації. Після цього член КДКП вирішує, чи відкривати провадження за скаргою. У випадку відкриття провадження для надання пояснень запрошується особа, на яку скаржаться, і починається перевірка, яка триває два місяці, але термін її може бути продовжений до трьох місяців.

Таким чином, зазначив співрозмовник агентства, рішення у справі Холодницького може бути ухвалене влітку.

Читайте також: Холодницький каже, що після його звільнення САП керуватиме лише Луценко

Як повідомлялося, 30 березня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що у скарзі КДКП просить звільнити свого заступника - керівника САП Назара Холодницького.

Директор НАБУ Артем Ситник 30 березня заявив, що розслідування щодо Холодницького ініціювали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництва САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-