Савченко відмовили у відводі суддів

Савченко відмовили у відводі суддів

Фото
Укрінформ
Апеляційний суд Києва, який розглядає скаргу на ухвалу суду першої інстанції щодо обрання запобіжного заходу народному депутату Надії Савченко у вигляді тримання під вартою, відмовив у задоволенні клопотання народного депутата щодо відводу колегії суддів.

Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Ігор Паленик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Колегія суддів ухвалила: відмовити у задоволенні заяви підозрюваної Савченко про відвід суддів Паленика, Глиняного, Масенка”, - сказав Паленик.

Після цього адвокат народного депутата Дмитро Бугай заявив клопотання про те, щоб Савченко сиділа поруч із своїми захисниками на час розгляду апеляційної скарги. Суд це клопотання задовольнив.

Читайте також: Суд відмовив Савченко у відводі прокурора, вона заявила відвід суддям

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави.

Фото Володимира Тарасова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-