Порошенко представив нового голову Волинської ОДА

Порошенко представив нового голову Волинської ОДА

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко представив у Луцьку нового голову Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка.

Про це глава держави повідомив у Facebook.

"На різних стадіях реалізації знаходиться низка амбітних проектів: створення курорту державного значення «Шацьк», завершення реконструкції дороги «Устилуг–Луцьк-Рівне», облаштування міжнародного пункту пропуску «Адамчуки-Збереже», впровадження у межах області сучасних технологій у галузі поводження з відходами та будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів тощо. Впевнений, що із цими завданнями новий голова Волинської ОДА Олександр Ілліч Савченко впорається. Бажаю на цій ниві плідних результатів", - написав Порошенко.

Читайте також: Порошенко передав рівненським рятувальникам нову техніку

Він також відзначив, що Волинська область демонструє стабільні результати економічного розвитку, зокрема в дорожній галузі. Зокрема, капітально відремонтовано автомобільну дорогу «Луцьк-Радехів-Львів», на що витрачено понад 400 мільйонів гривень понадпланових митних доходів. 

"Це - у рамках ініційованого мною проекту", - акцентував Порошенко.

Як повідомлялося, до цього Волинську ОДА очолював Володимир Гунчик, який був призначений на посаду в липні 2014 року.

Олександр Савченко народився 5 серпня 1957 року на Кіровоградщині. Закінчив Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування; Українську академію внутрішніх справ.

З 1984 по 2005 рік проходив службу в органах внутрішніх справ України. Потім обіймав керівні посади у правоохоронних органах - від директора Департаменту служби охорони до заступника міністра внутрішніх справ України.

З 2012 по 2014 рік працював помічником-консультантом народного депутата Віктора Развадовського, а в наступні два роки був директором департаменту в НАК «Нафтогаз України».

У 2017 році обіймав посаду першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації.

Фото: http://www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-