Російські спецслужби зробили з Савченко інформаційну бомбу - Антон Геращенко

Російські спецслужби зробили з Савченко інформаційну бомбу - Антон Геращенко

Укрінформ
Російські засоби масової інформації  спільно зі спецслужбами "розкрутили" українку Надію Савченко, коли вона сиділа у в’язниці в Росії.

Про це розповів народний депутат Антон Геращенко (фракція "Народний фронт") журналістам у кулуарах парламенту в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Російські медіа спільно з російськими спецслужбами розкрутили пані Савченко, коли вона сиділа у в’язниці в Росії. Ні з одного судового процесу по українським політув’язненим ніколи не давали можливості робити прямі трансляції, ходити у футболці з Тарасом Шевченком, з тризубом і співати український гімн. Ніколи. І лише на процесі Савченко російський суд дозволив присутність всіх медіа: світових, українських, західних. З неї зробили інформаційну бомбу, розкрутили і кинули в нашу інформаційну площину, далі наслідки відомі", - сказав він.

Читайте також: Савченко підозрюють в організації держперевороту - депутат

Як повідомляв Укрінформ, Геращенко стверджує, що Савченко підозрюють у співучасті та організації держперевороту в Україні.

Як повідомлялося, Савченко викликали на допит до СБУ  у справі Рубана, якого затримали в Донецькій області при спробі ввезти з окупованої території арсенал зброї,.

Генеральний прокурор Юрій Луценко 14 березня сказав, що буде змушений внести подання на Савченко до Верховної Ради, якщо вона не з'явиться на допит 15 березня.

У четвер Савченко прибула на допит в СБУ.

Позафракційний народний депутат Надія Савченко є Героєм України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-