Держзрада Януковича: суд оголосив наступні дати засідань

Держзрада Януковича: суд оголосив наступні дати засідань

Укрінформ
Оболонський районний суд оголосив перерву у розгляді справи про державну зраду Віктора Януковича до 10:00 21 березня.

Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Владислав Дев'ятко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наступне судове засідання - 21 березня на 10:00", - сказав Дев'ятко.

Також головуючий оголосив наступні дати судових засідань - 27, 28 та 29 березня, а також 4, 5, 11 і 12 квітня. 

"Суд також призначає дати для допиту свідків зі сторони захисту: 21, 28, 29 березня, 4, 5, 11 і 12 квітня. Саме на ці 7 судових засідань прошу сторону захисту забезпечити прибуття (свідків - ред.). Якщо у вас будуть для цього будь-які перешкоди, суд зробить усі можливі заходи для того, щоб вам допомогти та допитати (свідків - ред.) за ці судові засідання, які суд вважає цілком достатніми для того, щоб допитати всіх свідків сторони захисту, яких, я нагадую, залишилося 13", - додав Дев'ятко.

Суддя вкотре наголосив, що Янукович може взяти участь у процесі шляхом відеоконференції.

"18 та 19 квітня я прошу сторону обвинувачення та сторону захисту підготуватися для судових дебатів у цій справі", - резюмував Дев'ятко.

Згідно з чинним законодавством, судові дебати є останньою стадією розгляду справи по суті перед тим, як суд піде до нарадчої кімнати для винесення вироку.

Як повідомлялося, 29 червня Оболонський районний суд ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження щодо Януковича.

Читайте також: Держзрада Януковича: суд досі вивчає документи обвинувачення

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-