Рада знову відмовилась ухвалити порядок денний сесії

Рада знову відмовилась ухвалити порядок денний сесії

Укрінформ
Парламент не ухвалив постанову про порядок денний VIII сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

За ухвалення доопрацьованого проекту постанови 8063 проголосували 110 депутатів при мінімально необхідних 226, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас депутати не ухвалили й тижневий порядок денний на 13-16 березня 2018 року - за проголосували 205 депутатів. Так само Рада не ухвалила й порядок денний на день - його підтримали лише 198 народний депутатів.

При цьому Голова Верховної Ради України Андрій Парубій зауважив, що на розгляд і голосування виноситиме лише ратифікації та законопроекти, які підготовлені до другого читання. Разом із тим у блоці питань правоохоронної діяльності заплановано розгляд у першому читанні проекту закону 7547 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення кримінального судочинства", спрямований на усунення недоліків, що з’явились в КПК внаслідок ухвалення Верховною Радою 3 жовтня 2017 року закону "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів".

Читайте також: Парубій сказав, коли Рада візьметься за подання на Бакуліна

Як повідомляв Укрінформ, робота восьмої сесії розпочалась 6 лютого і триватиме до 13 липня 2018 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-