Геращенко обурена, що українські ЗМІ транслювали прес-конференцію Януковича

Геращенко обурена, що українські ЗМІ транслювали прес-конференцію Януковича

Укрінформ
Перший заступник голови ВР Ірина Геращенко розцінює трансляцію в прямому ефірі деякими українськими ЗМІ прес-конференції екс-президента Віктора Януковича як участь у гібридній війні РФ проти України.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Як громадянка України висловила нерозуміння тим, що деякі українські телеканали траслювали брифінг покидька-втікача, розцінюю це як участь цих телеканалів у гібридній війні РФ проти України - свідому чи несвідому. Коли людина, яка писала листи «Путін, прійді зі зброєю», щось там мимрить про «брат вбиває брата», я вважаю блюзнірством транслювати його. Наступні хто? Брифінги терористів ОРДЛО?" - обурилася перший віце-спікер.

Геращенко зауважила, що це її позиція як громадянки України і телеглядачки.

Вона також зазначила, що не має наміру будь-що коментувати з прес-конференції Януковича, оскільки прагне, аби свій коментар йому якнайшвидше дали український і міжнародний суди. "Я не збираюся коментувати того, хто звернувся до Путіна з листом ввести війська в Україну, хто покликав війну на мою Батьківщину. Я мрію і прагну, щоб дії цієї особи коментував суд - український і міжнародний, у Гаазі", - наголосила вона.

Читайте також: Янукович поскаржився, що його не допускають до українського суду

Як повідомляв Укрінформ, екс-президент Янукович, якого обвинувачують у державній зраді, дав у п’ятницю прес-конференцію у Москві. Її транслював ряд українських телеканалів і інтернет-видань у прямому ефірі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-