Порошенко: Мене не цікавить, що скаже Янукович на своїй прес-конференції

Порошенко: Мене не цікавить, що скаже Янукович на своїй прес-конференції

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що його не цікавить, що обвинувачений у держзраді президент-утікач Віктор Янукович казатиме на анонсованій на 2 березня прес-конференції.

Про це Порошенко заявив на прес-конференції у середу, 28 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я скажу абсолютно чесно: мене не цікавить, що каже Янукович, і не цікавить, що він робить... Якщо він себе вважає президентом-втікачем, нехай приїде в Київ, нехай робить будь-які пояснення в країні, де він наробив стільки шкоди. Особливо після того, як стало відомо про звернення цього пана до Путіна щодо введення російських військ, я думаю, що ставлення до нього абсолютно однозначне в усіх", - сказав Порошенко.

Він додав, що, на його думку, більшість українців також не цікавить, що скаже Янукович.

"Все, що він міг сказати, - в нього було чотири роки для того, щоб пояснити і покаятися", - резюмував Порошенко.

Читайте також: Прокурор прокоментував запланований вихід Януковича до преси

Як повідомлялося, 27 лютого російське державне агентство ТАСС анонсувало прес-конференцію екс-президента Януковича у п'ятницю, 2 березня, у Москві, під час якої він має намір розповісти про нібито "нові докази причетності представників нинішньої української влади до розстрілу протестувальників на Майдані, а також процеси, ініційовані київською владою".

29 червня 2017 року Оболонський районний суд Києва ухвалив рішення стосовно проведення спеціального судового провадження щодо Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-