Гройсман визнає, що за чотири роки не вдалося зробити все заплановане

Гройсман визнає, що за чотири роки не вдалося зробити все заплановане

Укрінформ
Владі після Революції Гідності не вдалося зробити все заплановане, аби значно поліпшити стан країни та якість життя населення.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час конференції "Міжнародна зустріч високого рівня з питань реформ в Україні", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам треба бути самокритичними і сказати, що ні, ми поки що не змогли повною мірою реалізувати той амбітний план, який би дав можливість забезпечити стійке та швидке економічне зростання", - сказав Гройсман.

За його словами, наразі якість життя українців не на найвищому рівні, але влада прагне покращити її і робить певні кроки.

"У 2014 році країна була достатньо ослабленою, у нас були критично знижені валютні резерви країни, і ми отримали 20% падіння національної економіки, в тому числі через російську агресію. І тоді ми починали рух, нам потрібно було швидко ухвалювати рішення, які були надзвичайно болючими для громадян України, але разом з тим, для нас важливим завданням було створення таких систем, які б дали зміни якості життя українців", - наголосив глава уряду.

Читайте також: Антикорупційний суд треба створити у найближчі місяці – Прем’єр

Водночас він звернув увагу на низку важливих кроків, які вдалося здійснити. Так, разом з Верховною Радою уряд зміг дати старт низці надзвичайно важливих реформ. Йдеться про медичну, освітню, пенсійну реформи. У планах - прискорення розвитку національної економіки, запуск процесу приватизації, що дасть змогу поліпшити ситуацію, нарощувати український експорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-