Усіх затриманих під Солом’янським судом відпустили на поруки депутатів – Соболєв

Усіх затриманих під Солом’янським судом відпустили на поруки депутатів – Соболєв

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва відпустив на поруки народних депутатів трьох затриманих учасників сутичок під Солом’янським районним судом Києва 15 лютого.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на народного депутата від «Самопомочі» Єгора Соболєва.

Соболєв уточнив, що крім нього, зголосилися взяти на поруки затриманих також депутати Семен Семенченко та Володимир Парасюк.

Ці троє депутатів увечері 17 лютого також прийшли до зали Солом’янського суду Києва, де мають обрати запобіжний захід одеситу Анатолію Мазуру, що розтрощив сокирою авто біля цього суду 16 лютого.

Читайте також: Сутички під судом: МВС хоче почути, звідки зброя у прихильників Труханова

Соболєв заявив, що депутати готові взяти на поруки і Мазура.

Днями у Нацполіції повідомили, що через сутички під Солом’янським районним судом Києва 15 лютого поліція затримала трьох і відпустила 33 людей, яких раніше доправили до поліцейських відділків. Повідомлялося про відкриття у справі проваджень за трьома статтями – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, опір працівнику правоохоронного органу та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

15 лютого біля Солом’янського районного суду Києва, який розглядав запобіжний захід міському голові Одеси Геннадію Труханову, сталися сутички між праворадикалами й невідомими чоловіками в чорному, а також між праворадикалами і правоохоронцями. Пізніше стало відомо про поранення одного поліцейського. Також згодом до будівлі суду прийшли представники праворадикальних організацій, зокрема «Нацдружин», «С14». Між ними і людьми в чорному виникли сутички, які згодом припинилися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-