Порошенко звільнив Романова з посади голови Укроборонпрому

Порошенко звільнив Романова з посади голови Укроборонпрому

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Романа Романова з посади генерального директора ДП "Укроборонпром".

Про це повідомляється на офіційному сайті президента.

"Звільнити РОМАНОВА Романа Анатолійовича з посади генерального директора Державного концерну "Укроборонпром", - зазначається в указі №26/2018 на офіційному сайті президента.

Читайте також: Голова Укроборонпрому подав у відставку

Як відомо, генеральний директор ДП "Укроборонпром" Роман Романов повідомив, що пішов у відставку. За його словами, заяву про відставку він написав ще у минулому році, і сподівається, що Президент Петро Порошенко підтримає церішення. 

Романов займав цю посаду з 4 липня 2014 року.

Читайте також: Членом наглядової ради Укроборонпрому став екс-керівник Агентства Міноборони США

Як повідомляв Укрінформ, 27 грудня 2017 року прем'єр-міністр Володимир Гройсман порадив керівнику "Укроборонпрому" Роману Романову написати заяву на звільнення через борги із зарплати працівникам Миколаївського судноремонтного заводу. Така заява очільника уряду пролунала після того, як працівники заводу вийшли на акцію протесту й перекрили міст у Миколаєві. 

Тоді Гройсман нагадав Романову, що давав йому контрольний термін на погашення заборгованості - 25 грудня, але цього так і не було зроблено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-