Парубій погрожує депутатам публікацією у газеті імен прогульників

Парубій погрожує депутатам публікацією у газеті імен прогульників

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявляє про намір опублікувати в газеті «Голос України» прізвища депутатів, які відсутні на сьогоднішньому пленарному засіданні.

Про це він заявив на засіданні парламенту під час розгляду проекту постанови про відзначення 150-річчя Лесі Українки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу повідомити, в залі до обіду була достатня кількість депутатів. Якщо не буде зараз змобілізовані (народні депутати - Ред.), сьогодні я проведу голосування рейтингове і опублікую в «Голосі України» всіх, хто відсутній»,- наголосив спікер.

При цьому він закликав депутатів повернутися до сесійної зали і продовжити роботу.

«Сьогодні я не буду робити так, як учора. Сьогодні я буду проводити рейтингове голосування і публікувати в газеті всіх відсутніх, щоб вся Україна знала, хто не приходить на роботу вчасно, коли Україна захищає свої кордони, коли всі українці на роботі», - підкреслив Голова ВР.

Читайте також: У 2017 році 11 народних депутатів не зареєстрували жодного законопроекту - КВУ

Як повідомлялося, 7 лютого Парубій раніше закрив ранкове пленарне засідання, оскільки в залі бракувало голосів для ухвалення законопроектів, внесених у порядок денний.

Під час пленарного засідання у четвер деякі депутати у виступах зазначали, що, за неофіційною інформацією, 30-40 народних депутатів відсутні на засіданні через участь у щорічному молитовному сніданку за участю президента США у Вашингтоні. Наразі у сесійній залі перебуває менше половини депутатів. До оголошення перерви о 12.00 у сесійній залі були присутні депутати усіх фракцій, їм вдалося ухвалити ряд законопроектів та проектів постанов.

Після перерви не всі депутати повернулися до сесійної зали, тож розгляд деяких питань, зокрема соціального характеру, Голова ВР переніс, «щоб не ставити їх прийняття під загрозу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-