Ситник прокоментував відпочинок Луценка на Сейшелах

Ситник прокоментував відпочинок Луценка на Сейшелах

Укрінформ
Незалежно від того, хто займає яку посаду, у випадку наявності фактів незаконного збагачення НАБУ відповідно реагуватиме.

Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник під час прес-конференції в Укрінформі на тему: "Презентація Звіту про результати діяльності Національного антикорупційного бюро України за II півріччя 2017 року".

"Що стосується незаконного збагачення будь-кого - якщо будуть достатні підстави для того, щоб реєструвати провадження, достатні підстави, щоб оголошувати підозру, - то звичайно ми будемо досліджувати все, незалежно від того, яку посаду займає та чи інша особа", - заявив Ситник, коментуючи питання про те, що НАБУ у листопаді 2017 року відкрило справу про можливе незаконне  збагачення генпрокурора Юрія Луценка та інформацію розслідувачів про дорогий зимовий відпочинок Луценка на Сейшелах.

Читайте також: Луценко сказав, у скільки йому обійшовся відпочинок на Сейшелах

Раніше ЗМІ повідомляли, що зимова відпустка родини генпрокурора на Сейшелах коштувала щонайменше 52 тисячі євро.

Пізніше Луценко повідомив, що переліт його родини на зимовий відпочинок оплатив його син, а проживання на курорті його сім'ї коштувало приблизно 20 тис. дол. на трьох.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-