Луценко сказав, у скільки йому обійшовся відпочинок на Сейшелах

Луценко сказав, у скільки йому обійшовся відпочинок на Сейшелах

Документ
Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що переліт його родини на зимовий відпочинок оплатив його син, а проживання на курорті його сім'ї коштувало приблизно 20 тис. дол. на трьох.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

"Для тих, хто переживає за мої видатки на відпочинок. У кінці вересня старший син оженився і відклав традиційний "медовий місяць" на пізніше. В 2018 році у нас з Іриною - 30 річчя спільного життя. Вирішили, що усією сім'єю у січні проведемо відпочинок, щоб побути разом. Саша і Настя вибирали місце у теплих краях. Син оплатив переліт (і ми це вказали у своїх деклараціях). Проживання (приблизно 20 тис. дол. на трьох) ми оплатили самі", - зазначив генпрокурор.

Він наголосив, що в нього та його родини немає рахунків в офшорних зонах, вони не володіють зарубіжною нерухомістю, яхтами чи гелікоптерами. 

"Останнім часом я отримую зарплату від 130 до 220 тис. грн щомісяця. Іра - понад 110 тис. доходу. Це дозволило нам провести з дітьми 7 днів на відпочинку. Так само як ці доходи дозволили мені в грудні оплатити матеріальну допомогу пораненим воїнам АТО на 450 тис. грн, а Ірині - допомогати іншим людям. Я щасливий з обох цих вкладень - у свою сім'ю і в допомогу людям", - наголосив Луценко.

Раніше ЗМІ повідомляли, що зимова відпустка родини генпрокурора Юрія Луценка на Сейшелах коштувала щонайменше 52 тисячі євро. 

Читайте також: Луценко запропонував створити окремий суд спеціально для НАБУ

У вівторок, 30 січня, Луценко розповів журналістам у Брюсселі, що його родина має достатні та задекларовані фінансові ресурси для відпочинку на Сейшельських островах. Він також зазначив, що під час відпочинку на островах "жодних зайвостей там не було". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-