Треба розглянути постанову, що гальмує закон про реінтеграцію Донбасу – спікер

Треба розглянути постанову, що гальмує закон про реінтеграцію Донбасу – спікер

Укрінформ
Народні депутати у вівторок, 6 лютого, розглянуть проект постанови про скасування рішення Верховної Ради щодо ухвалення закону про реінтеграцію Донбасу. 

Про це сказав на засіданні Погоджувальної ради Голова Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перед тим, як перейти до порядку денного, я буду ініціювати, щоб ми розглянули постанову про відхилення закону про деокупацію, який був заблокований відповідною постановою депутатів", - сказав Парубій.

За його словами, в разі відхилення проекту постанови про скасування рішення парламенту про ухвалення закону він зможе невідкладно підписати його і направити на розгляд Президенту.

Читайте також: Рада завтра може прийняти заяву щодо польского закону про "бандеризм"

Як повідомляв Укрінформ, 18 січня Верховна Рада ухвалила закон "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях", яким Росія визнається країною-агресором, що здійснює тимчасову окупацію частини території України.

За ухвалення закону № 7163 проголосували 280 депутатів.

Водночас 19 грудня депутати від "Опозиційного блоку" зареєстрували проект постанови про скасування рішення ВР про ухвалення закону "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях".

Згідно з регламентом, до моменту розгляду такого проекту постанови закон не може бути підписано головою парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-