Полторак зустрівся з главою Пентагону

Полторак зустрівся з главою Пентагону

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак у п'ятницю провів особисту зустріч з главою американського оборонного відомства Джеймсом Меттісом.

Переговори відбулися в Пентагоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

Глави оборонних відомств не виступили після зустрічі, як передбачалося раніше. Втім, перед цим сторони висловили сподівання на подальшу плідну двосторонню співпрацю.

Глава Пентагону також зазначив, що Сполучені Штати продовжать політику тиску на Росію через її агресію проти України. Крім того, він звернув увагу на реформи в Україні та необхідність антикорупційних зусиль.

Раніше передбачалося, що сторони мали серед іншого обговорити постачання американської оборонної зброї в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України генерал Армії України Степан Полторак перебуває з візитом у США. У його програмі також запланована зустріч з активістами української громади в Америці, які допомагають у реабілітації поранених військовослужбовців ЗСУ.

Читайте також: Полторак розпочав візит до США

Крім того, під час перебування в Сполучених Штатах Полторак планує поспілкуватися з представниками керівництва оборонного відомства США, а також керівництвом та офіцерами оперативно-стратегічного рівня Національного військового коледжу США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-