Полторак зустрінеться з главою Пентагону

Полторак зустрінеться з главою Пентагону

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак розпочав візит до СШа, під час якого заплановані його переговори з главою Пентагону Джеймсом Меттісом та низка зустрічей з військовим керівництвом країни.

Український міністр прибув до американської столиці в четвер, проте основні зустрічі заплановані на п'ятницю й суботу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

За інформацією прес-служби Міноборони, Полторак "візьме участь у двосторонніх оборонних консультаціях відомств країн".

Зустріч глави оборонного відомства України з американським колегою запланована в п'ятницю в Пентагоні (м. Арлінгтон, США). Очікується, що серед основних питань обговорюватимуться поставки зброї в Україну. Як уточнила американська сторона, більша частина переговорів проходитиме у закритому режимі.

Читайте також: Полторак розпочав візит до США

У цей же день Полторак зустрінеться з активістами української громади в США. Планується, що він вручить відомчі відзнаки "За сприяння Збройним силам України" волонтерам, які допомагають у реабілітації поранених військовослужбовців ЗСУ у медичних закладах Америки.

Крім того, під час перебування в Сполучених Штатах Полторак планує поспілкуватися з представниками керівництва оборонного відомства США, а також керівництвом та офіцерами оперативно-стратегічного рівня Національного військового коледжу США.

Фото: Telegaf-EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-