Порошенко задоволений результатами Давоса

Порошенко задоволений результатами Давоса

Оновлено
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко зазначив, що під час зустрічей на Всесвітньому економічному форумі в Давосі відбулися детальні та конструктивні переговори з нашими партнерами та міжнародними фінансовими організаціями.

Про це він заявив за результатами візиту до Давоса, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Результати Давосу. Якщо сказати однією фразою, то все було дуже добре. Відбулися надзвичайно детальні консультації з нашими партнерами по міжнародним фінансовим організаціям, вони були дуже конструктивні", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що вперше у Давосі була така кількість запитань щодо зустрічі з провідними міжнародними інвесторами. "Це – сигнал для нашої країни щодо активізації земельної реформи та приватизації. Маємо зробити все для реалізації економічного зростання в 2018 році", - зазначив Порошенко.

Читайте також: Порошенко і Тіллерсон зустрілися в Давосі: говорили про санкції і зброю

Як повідомляв Укрінформ, під час візиту до Давоса для участі у Щорічному засіданні ВЕФ Президент України Петро Порошенко провів зустрічі із прем’єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем, з президентом групи Світового банку Джим Йонг Кімом, з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, з президентом Швейцарії Аленом Берсе, з прем'єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу, з віце-президентом Європейської Комісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовічем, з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном, главою МВФ Крістін Лагард та іншими міжнародними партнерами. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-