Українська делегація готова до

Українська делегація готова до "бойових дій" у ПАРЄ - Логвинський

Ексклюзив
Укрінформ
Українська делегація готова до будь-яких несподіванок, які можливі під час зимової сесії ПАРЄ у Страсбурзі.

Про це в ексклюзивному коментарі Укрінформу сказав віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи, народний депутат Георгій Логвинський.

"Сесія буде дуже важкою. Кожного дня очікуємо на "бойові дії". Всю ніч ми планували, що робити, як робити і як захищати наші інтереси", - сказав Логвинський.

Як вказав віце-президент ПАРЄ, ситуація не стає кращою. "Ситуація погіршується. Причина цього, зокрема, в тому, що проблеми, з якими стикаються наші європейські партнери, дуже чутливі для них. Наприклад, несплата Росією внесків, несплата певних внесків Туреччиною", - сказав Логвинський.

Читайте також: У Страсбурзі відкривається зимова сесія ПАРЄ

Він також зазначив, що "нинішня сесія складна і важлива перш за все тому, що будуть обрані керівники політичних сил, що матиме вирішальну роль при прийнятті тих чи інших політичних рішень".

"Так само будуть обиратися глави комітетів, які теж входять до складу Бюро ПАРЄ і будуть приймати рішення, включаючи продовження санкцій відносно Російської Федерації. Також буде обрано комісара з прав людини, що дуже важливо для питання Криму. Буде дві доповіді, які безпосередньо торкаються України: про наслідки конфлікту на території України, також питання дітей, які постраждали від військових конфліктів", - сказав Логвинський.

Як повідомлялося, у Страсбурзі 22 січня розпочалася зимова сесія ПАРЄ, яка триватиме до 26 грудня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-